Over ons

We ontwerpen software voor mensen. Waarom? Omdat we mensen zijn. We geloven -- net als jij -- in de kracht van de mensen in jouw organisatie.

Onze filosofie

Onze filosofie is eenvoudig: We vinden dat software, jou, jouw collega's en jouw organsiatie dient, niet andersom.

We geloven in de kracht van dienstbare software zodat het jouw werk, en het werk in jouw organisatie, makkelijker, sneller, betrouwbaarder en plezieriger maakt. Want laten we wel wezen: jouw organisatie bestaat uit mensen, de beste mensen. Mensen die optimaal presteren in een plezierige humane positieve atmosfeer waar 'software' dienend is en niet leidend.

Iedere organisatie is uniek, ieder mens is uniek. Dat vraagt om software die jou ondersteunt, jouw proces en werkwijze volgt. Software die meegroeit met de organisatie.

Als we een toepassing ontwerpen voor jouw organsiatie, beginnen we eerst met het begrijpen wat je doet en hoe je het doet. Een investering van onze kant. Vervolgens ontdekken we samen waar we met de juiste hulpmiddelen de meeste winst kunnen halen.

Software moet altijd het verschil maken en je collega's, je bedrijf in zijn kracht zetten. 

Het beste team

Kwaliteit overtreft alles, dus met de beste, talentvolste mensen kan je bergen verzetten. Onze collega's zijn talentvol en echte doorzetters.

Onze organisatie structuur is eenvoudig, plat en gaat uit van de expertise van collega's om zo goed mogelijk een rol te vervullen. Iedereen werkt mee aan projecten, ook de directie. Iedereen helpt mee aan het vormgeven van onze organisatie.

We werken in wisselende teams op projecten. Bij het samenstellen van het projectteam kijken we wie het beste past op het project, voor het behalen van het beste resultaat. Dat bespreken we vooraf en gaan dan met onze klanten aan het werk.


Uitgangspunten bij software ontwerp


We maken bedrijfssoftware voor mensen, jouw collega’s. We gaan daarbij uit van drie belangrijke uitgangspunten:


Betekenisvol

Software is een hulpmiddel dat werk uit handen neemt, zodat collega’s zich kunnen richten op hun belangrijkste taken. 

Krachtig

Software ontworpen speciaal voor je bedrijf, je bedrijfsprocessen, dat werk uit handen neemt en dat toekomst vast is.


Plezierig

Software ontworpen dat makkelijk is in gebruik, duidelijk en in jouw taal communiceert. 


Daarom maken we Software die net zo mooi als functioneel is.